Lord of War

Lord of War (2005)

He Sells Guns..And He's Making A Killing

[7,6 / 10]

Lord of War (2005)

Recensies van Lord of War

7,6 290.034 stemmen
3,6 3.568 stemmen

Lord of War kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 11,99
HD Kopen € 14,99
SD Huren € 1,99
HD Huren € 2,99
Dvd -
Bluray -

Lord of War NIEUWS

Lord of War TRAILER

Bekijk hier de trailer van Lord of War

Lord of War SYNOPSIS

Lord of War is een Amerikaans, Franse en Duitse drama- en misdaadfilm uit het jaar 2005. Met Nicolas Cage, Bridget Moynahan en Jared Leto in de hoofdrol.

Yuri Orlov is een Amerikaanse wapenhandelaar van Oekraïense oorsprong die de hele wereld rondreist om zijn dodelijke koopwaar aan de man te brengen. Zijn beroep is niet zonder risico's. Hij komt in de gevaarlijkste oorlogsgebieden en heeft overal ter wereld tal van vijanden. Niet alleen Interpol zit hem op de hielen, ook zijn concurrenten en sommige ex-klanten lusten hem rauw. Op het hoogtepunt van zijn carrière komt Orlov oog in oog te staan met zijn allergrootste vijand: zijn geweten. Maar zowel zijn vijanden als zijn handlangers zullen hem niet zomaar uit de wapenhandel laten stappen.

ACTEURS IN Lord of War

Tags: actie, nicolas, robot, regisseur, klanten, veteraan, terminal, risico's, 2002, interpol, lord of the rings, carriere, wapenhandel, show, komedie, vijanden, lord, rings, al pacino, jared leto, nicolas cage, bridget moynahan, ethan hawke, the truman show, i robot, lord of war, the terminal, face off, gattaca, oog, vijand, drama, the rock, stappen

Lord of War VIDEOS

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen