Lost in Translation

Lost in Translation (2003)

Everyone wants to be found

[7,7 / 10]

Lost in Translation (2003)

Recensies van Lost in Translation

7,7 435.414 stemmen

Lost in Translation kijken

Dvd -
Bluray -

Lost in Translation NIEUWS

Lost in Translation TRAILER

Lost in Translation SYNOPSIS

Lost in Translation is een Amerikaanse en Japanse komische dramafilm uit het jaar 2003. Niemand minder dan Bill Murray en Scarlett Johansson spelen de hoofdrollen.

Charlotte is pas afgestudeerd aan Yale en heeft haar diploma filosofie op zak. Wanneer haar echtgenoot John voor zijn werk als fotograaf naar Tokio moet, reist ze met hem mee. Ze belandt eenzaam op hun hotelkamer. Ook Bob Harris verblijft in de Aziatische metropool. De voormalige filmster is er voor de opname van een reclamespot. Bob ergert zich blauw aan de culturele en communicatieve misverstanden en voelt zich verloren in Tokyo. Wanneer Charlotte en Bob elkaar ontmoeten in de hotelbar ontstaat er een vreemde, hechte band tussen hen. Ze zitten immers allebei vast in de chaos van een vreemde stad en een onvolledig leven. Charlotte en Bob besluiten samen te ontsnappen en op ontdekkingstocht te gaan in het raadselachtige Tokyo.

Deze 'Lost in Translation' werd geschreven en geregisseerd door Sofia Coppola, de dochter van Francis Ford Coppola ('The Godfather'). Sofia besloot de film in zijn totaliteit op locatie in Japan op te nemen. Met een prima mix tussen drama en humor, vormen de acteerprestaties van Bill Murray en Scarlett Johansson het hart van de film, die overigens zeer goed ontvangen werd op het Film Festival van Venetië.

ACTEURS IN Lost in Translation


Lost in Translation VIDEOS