Margin Call

Margin Call (2011)

Be first. Be smarter. Or cheat.

[7,1 / 10]

Margin Call (2011)

Recensies van Margin Call

7,1 106.615 stemmen
3,3 1.051 stemmen

Margin Call kijken

FOX
dinsdag 30 april 02:00 uur
FOX
vrijdag 3 mei 03:25 uur
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

Margin Call TRAILER

Bekijk hier de trailer van Margin Call

Margin Call SYNOPSIS

Margin Call is een Amerikaanse thriller- en dramafilm uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Kevin Spacey, Paul Bettany en Jeremy Irons.

Ondanks grote risico's en vele waarschuwingen, verkoopt een grote verzekeringsbank riskante investeringspakketten. Op een late avond ontdekken twee jonge medewerkers dat de bank geen marge meer heeft om eventuele verliezen te kunnen compenseren en dat het bedrijf op een grote ramp afstevent. Omdat heel Wall Street deze foute investeringen probeert te dumpen, staat de markt op het punt van instorten. In een nachtelijke meeting met het management, moet gekozen worden tussen twee opties: de bank ten onder laten gaan of toch proberen hun gevaarlijke bezittingen te verkopen. Gaat de bank eraan of de cliënten? Het wordt duidelijk dat deze beslissing een domino-effect kan veroorzaken met consequenties voor de hele financiële wereld.

Margin Call is een drama over het uitbreken van de wereldwijde financiële crisis in 2008. Regisseur J.D. Chandor sleepte een Oscarnominatie in de wacht voor zijn scenario.

ACTEURS IN Margin Call

Kevin Spacey
Als: Sam Rogers
Paul Bettany
Als: Will Emerson
Jeremy Irons
Als: John Tuld
Zachary Quinto
Als: Peter Sullivan
Penn Badgley
Als: Seth Bregman
Tags: ramp, crisis, productie, wall street, regisseur, compenseren, thriller, investeringen, financiele crisis, beslissing, risico's, domino, waarschuwingen, bezittingen, foute, markt, demi moore, jeremy irons, kevin spacey, stanley tucci, scenario, margin call, drama, avond, paul bettany