Master and Commander: The Far Side of the World (2003)

A Film By Peter Weir

[7.4 / 10]

Master and Commander: The Far Side of the World (2003)

Recensies van Master and Commander: The Far Side of the World

7.4 220.075 stemmen

Master and Commander: The Far Side of the World kijken

SD Kopen € 10.99
HD Kopen € 10.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
Huren -
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 14.99
HD Kopen € 16.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 7.99
HD Kopen € 11.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
Dvd -
Bluray -

Master and Commander: The Far Side of the World NIEUWS

Master and Commander: The Far Side of the World TRAILER

Master and Commander: The Far Side of the World SYNOPSIS

Het verhaal gaat over kaptein Lucky Jack Aubrey. Hij vaart op zijn geliefde schip de 'Surprise'. Geheel onverwachts wordt hij aangevallen door een gigantisch oorlogsschip. Aubrey's schip is niet opgewassen tegen deze overmacht en na een ongelijke strijd wordt de Surprise zwaar gehavend achtergelaten. Toch besluit Aubrey zich er niet bij neer te leggen en hij zet de achtervolging in. De kapitein is vastberaden zijn vijand na te jagen over de immense oceanen ook al kan dit de ondergang van zowel het schip als de bemanning betekenen.

Master and Commander: The Far Side of the World is een Amerikaanse avonturenfilm uit het jaar 2003, geregisseerd door Peter Weir (bekend van de film 'Dead Poets Society'). Het verhaal is gebaseerd op drie romans uit de Aubrey–Maturin-serie van Patrick O'Brian. Met acteur Russell Crowe in de hoofdrol.

Master and Commander: The Far Side of the World speelt zich af in de tijd na Napoleon en vertelt het verhaal van de strijd tussen de zeemachten. Russell Crowe heeft met zijn rollen in 'Gladiator' en 'A Beautiful Mind' laten zien dat hij complexe karakters goed kan vertolken. Ook de Australische regisseur Peter Weir heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in Hollywood. Hij maakte in het verleden onder meer 'Fearless' en 'The Truman Show'.

ACTEURS IN Master and Commander: The Far Side of the World