Midnight in Paris

Midnight in Paris (2011)

Written and Directed by Woody Allen

[7,7 / 10]

Midnight in Paris (2011)

Recensies van Midnight in Paris

7,7 403.600 stemmen

Midnight in Paris kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 3,99
HD Kopen € 3,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 9,99
Bluray € 9,99

Midnight in Paris NIEUWS

Midnight in Paris TRAILER

Midnight in Paris SYNOPSIS

Midnight in Paris is een Amerikaanse, Franse en Spaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Woody Allen ('A Rainy Day in New York' en 'Wonder Wheel'). De hoofdrollen worden vertolkt door Owen Wilson, Rachel McAdams en Marion Cotillard.

Gil reist samen met zijn verloofde Inez mee naar Parijs op een zakenreis van haar ouders. Gil is een succesvolle scenarist in Hollywood, maar worstelt met zijn eerste roman. Hij wordt verliefd op 'de stad van de liefde' Parijs en stelt aan Inez voor om na hun huwelijk in de stad te komen wonen, maar Inez deelt Gils liefde voor de stad niet, en al zeker niet zijn passie voor de 'gouden jaren 20. Op een avond gaat Inez met haar vrienden dansen. Gil dwaalt wat door de stad en komt zo onverwachts terecht in zijn favoriete twenties-sfeer. Hij vindt er inspiratie voor zijn boek en gaat ook de volgende nachten ronddolen in Parijs. Zo dringt hij geleidelijk dichter door in het hart van de stad, maar dreigt hij dat van zijn verloofde te verliezen.

Midnight in Paris van Woody Allen was de openingsfilm van het Cannes FilmFestival 2011, en is tevens geselecteerd als openingsfilm voor het Film by the Sea Festival 2011. De film werd genomineerd voor vier Oscars, waaronder Beste Film en Beste Regie. Uiteindelijk won Midnight in Paris in de categorie Beste Originele Script. Winnaar Woody Allen was, zoals gebruikelijk, niet aanwezig tijdens de uitreiking.

ACTEURS IN Midnight in Paris