Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde (2009)

[7,2 / 10]

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde (2009)

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde gratis kijken

Millennium: De vrouw die met vuur speelde gemist? Bekijk hier de hele uitzending KRO-NCRV Deel 2 van Stieg Larssons trilogie. Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Mikael Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, ontdekt een verband tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Lisbeth laat het aankomen op een bloedige confrontatie met bendeleider Zala.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde

7,2 93.001 stemmen

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 3,99
HD Kopen € 3,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 9,99
Bluray € 7,75

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde NIEUWS

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde TRAILER

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde SYNOPSIS

De vrouw die met vuur speelde is een Zweedse thriller uit 2009. De film werd geregisseerd door Daniel Alfredson. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige tweede boek van de Millennium-trilogie van Stieg Larsson en de opvolger van Millennium: Mannen die vrouwen haten.

Sinds het onderzoek naar de zaak Vanger is een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een jonge journalist bij Millennium, bereidt een artikel voor over prostitutie en mensenhandel in Zweden. Maar voor hij het stuk kan publiceren, wordt hij samen met zijn vriendin doodgeschoten. Op het moordwapen staan vingerafdrukken van Lisbeth Salander. Haar voogd Nils Erik Bjurman, Lisbeth wordt juridisch als emotioneel onbekwaam beschouwd, is kort daarvoor met hetzelfde wapen vermoord. Lisbeth is dan ook de hoofdverdachte en de politie zit haar op de hielen. Mikael Blomkvist gelooft zijn oren niet wanneer hij verneemt dat zijn onderzoekspartner in de zaak Vanger nu zelf van moord wordt beschuldigd. Commissaris Jan Bublanski waarschuwt Mikael zich niet met de zaak te bemoeien. Maar de journalist blijft geloven in Lisbeths onschuld en probeert haar te vinden voor ze door de politie wordt opgepakt.

Deel 1: Millennium - Mannen die vrouwen haten
Deel 2: Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde
Deel 3: Millennium 3 - Gerechtigheid

Zweeds: Flickan som lekte med elden
Engels: The Girl Who Played with Fire

ACTEURS IN Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier