Money Train

Money Train (1995)

Get on or get out of the way

[5,6 / 10]

Money Train (1995)

Recensies van Money Train

5,6 36.456 stemmen
2,8 1.068 stemmen

Money Train kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99

Money Train TRAILER

Bekijk hier de trailer van Money Train

Money Train SYNOPSIS

Money Train is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 1995. Deze film is geregisseerd door Joseph Ruben. Met Wesley Snipes, Woody Harrelson en Jennifer Lopez in de hoofdrol.

John en Charlie zijn stiefbroers. Ze werken als agenten in burger bij de metropolitie, maar erg gemotiveerd zijn ze niet. Wat hen wel mateloos boeit, is de gepantserde 'geldtrein' die de dagelijkse recettes van de metrostations oppikt. Ze dromen er al lang van het geldtransport te overvallen. Er zijn echter twee obstakels: hun job als agent en het feit dat hun baas Donald Patterson zijn job zeer ter harte neemt en de treinen en het geld zowat als zijn persoonlijk bezit beschouwt. Door de komst van een nieuwe, aantrekkelijke vrouwelijke collega, komt alles echter in een stroomversnelling terecht.

ACTEURS IN Money Train

Tags: agent, film, 1995, geldtransport, jennifer lopez, burger, blank, collega, treinen, geld, wesley snipes, woody harrelson, overvallen, zwart
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.