Monos

Monos (2019)

A Film By Alejandro Landes

Nu in de bioscoop

Monos (2019)

Recensies van Monos

3,7 96 stemmen

Monos kijken

Bioscoop Vanaf 05-09-2019

Monos TRAILER

Bekijk hier de trailer van Monos

Monos SYNOPSIS

Monos is een Colombiaanse, Argentijnse, Duitse, Nederlandse, Zweedse, en Uruguayaanse thriller- en dramafilm uit het jaar 2019. De hoofdrollen worden vertolkt door met Julianne Nicholson, Moises Arias en Jorge Román. De Nederlandse cameraman Jasper Wolf is verantwoordelijk voor indringende maar prachtige beelden van deze film. Deze productie had zijn wereldpremière op het Sundance-festival, waar hij werd bekroond met de World Cinema Dramatic Special Jury Award.

Op een woeste hoogvlakte in Colombia in de bergen van de Amazone bewaakt een groep monos, tienerguerrillastrijders, een krijgsgevangen Amerikaanse dokter (Julianne Nicholson) en een koe die Shakira heet. Als hun commandant vertrokken is lijkt het echter meer een tienerkamp dan een militaire eenheid. Ze brengen het grootste deel van hun tijd door met stoeien, drinken, feesten en met hun wapens spelen. De tienersoldaten hebben namen als Rambo, Bigfoot, Wolf en Dog.

ACTEURS IN Monos

Tags: ongeluk, wapens, wolf, film, colombia, thriller, feesten, tieners, bergen, cameraman, amazone, dokter, stoeien, commandant, bergtop, krijgsgevangen, eenheid, sara, shakira, rambo, missie, koe, gevecht, drinken

Monos NIEUWS