Mr. Bean's holiday

Mr. Bean's holiday (2007)

Disaster has a passport

[6,4 / 10]

Mr. Bean's holiday (2007)

Recensies van Mr. Bean's holiday

6,4 116.704 stemmen

Mr. Bean's holiday kijken

SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SBS 9
Overmorgen 22:20 uur
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd -
Bluray € 11,99

Mr. Bean's holiday TRAILER

Mr. Bean's holiday SYNOPSIS

Mr. Bean's holiday is een Britse, Franse en Duitse komedie- en roadmovie uit het jaar 2007. Met natuurlijk Rowan Atkinson in de hoofdrol. Na zijn doldwaze avonturen in Amerika komt Mr. Bean (Atkinson) de rust in het zonnige Zuid-Frankrijk verstoren.

De eeuwige pechvogel Mr. Bean heeft eindelijk eens een gelukje: in het regenachtige Londen wint hij een reisje naar de zonovergoten Franse rivièra en gewapend met een videocamera begeeft hij zich met de Eurostar naar het Gare du Nord in Parijs. De overstap op de trein naar Cannes vanaf het Gare du Lyon verloopt echter minder gladjes. Want als door zijn schuld de vader van een Russisch jongetje op het perron achterblijft terwijl de trein koers zet naar de zon, zijn de rapen gaar. Mr. Bean ontfermt zich over de jongen, en onderweg naar Cannes komen ze in de meest vreemde situaties terecht.

In 1997 maakte 's werelds meest geliefde kluns Mr. Bean zijn debuut op het witte doek met zijn eerste speelfilm, simpelweg getiteld Bean. De film was bewust op een Amerikaans publiek gericht en het leek alsof de Bean uit de tv-serie een transformatie had ondergaan, want hij had nog nooit zoveel gesproken. Mr. Bean's Holiday is wat dat betreft een stuk trouwer aan het oorspronkelijke personage, natuurlijk weer onnavolgbaar vertolkt door Rowan Atkinson. De Engelse komiek liet weten dat deze film voor hem een afscheid moest zijn van een van zijn meest geliefde creaties, maar dat beweerde hij tien jaar eerder ook al. Richard Curtis en Robin Driscoll maakten voor de tweede film opnieuw deel uit van het schrijversteam. De regie lag dit keer in handen van Steve Bendelack die ervaring opdeed bij een keur aan komische televisieseries, waaronder "Spitting Image", "French and Saunders", "The Royle Family", "The League of Gentlemen" en "Little Britain".

ACTEURS IN Mr. Bean's holiday


Mr. Bean's holiday VIDEOS

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier