My Generation

My Generation (2017)

Presented By Michael Caine

[7,1 / 10]

My Generation (2017)

Recensies van My Generation

7,1 1.690 stemmen

My Generation kijken

Huren -
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 4,99
Dvd -

My Generation TRAILER

Bekijk hier de trailer van My Generation

My Generation SYNOPSIS

Sir Michael Caine was 31 jaar toen zijn filmcarrière in het jaar 1964 eindelijk van de grond kwam dankzij 'Zulu'. Al snel werd hij de grootste mannelijke ster van de Britse film en een icoon van de legendarische swinging sixties. Caine leidt de kijker rond door de periode waarin de grijze Britse klassenmaatschappij aan het barsten ging en Londen in (psychedelische) kleuren zou baden. Caine praatte met tijdgenoten die op de eerste rij stonden tijdens die turbulente tijden: Paul McCartney, fotograaf David Bailey, model Twiggy, zangeres Marianne Faithfull en ga zo maar door. Batty mag dan misschien de regisseur zijn, dit is toch vooral een film van Michael Caine over zijn vele herinneringen en observaties in diens onvergelijkbare vertelstijl.

My Generation is een Britse documentaire uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door David Batty (bekend van de dramafilm 'The Gospel of John'). Met onder andere Michael Caine, Paul McCartney en David Bailey.

ACTEURS IN My Generation

Tags: londen, fotograaf, documentaire, productie, model, film, zangeres, regisseur, kleuren, mccartney, barsten, bailey, david bailey, marianne faithfull, paul mccartney, icoon, michael caine, sir michael caine, ster
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier