New Kids Turbo

New Kids Turbo (2010)

Niemand komt aan Maaskantje!

[6,4 / 10]

New Kids Turbo (2010)

Recensies van New Kids Turbo

6,4 14.824 stemmen
2,9 2.936 stemmen

New Kids Turbo kijken

Film1 Action
woensdag 2 december 19:35 uur
Streamen € 9,99 per maand
Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd -
Bluray -

New Kids Turbo NIEUWS

New Kids Turbo TRAILER

New Kids Turbo SYNOPSIS

Bioscoopfilm die gebaseerd is op de Nederlandse komedieserie over een groep hangjongeren in het Noord-Brabantse dorp Maaskantje.

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.

Deze komedie is gebaseerd op de gelijknamige serie sketches die op televisie te zien was en die zich afspelen in Maaskantje. Door de populariteit van 'New Kids' is dit Noord-Brabantse plaatsje inmiddels een toeristentrekpleister geworden. De door Reinout Oerlemans geproduceerde film verbrak op de premièredag het omzetrecord van alle ooit in de bioscoop uitgebracht Nederlandse films en bereikte eveneens in recordtijd de status van Diamanten Film voor 1 miljoen bezoekers.

ACTEURS IN New Kids Turbo

Tags: miljoen, crisis, uitkeringen, televisie, film, diamanten, bioscoop, oplossing, 1 miljoen, reinout oerlemans, serie, status, komedie, turbo, populariteit, hangjongeren, kids, bioscoopfilm, new kids

New Kids Turbo VIDEOS

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen