Not Without My Daughter

Not Without My Daughter (1991)

We're not going home. We're staying here.

[6,3 / 10]

Not Without My Daughter (1991)

Recensies van Not Without My Daughter

6,3 11.463 stemmen
2,9 481 stemmen

Not Without My Daughter kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 12,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 9,99

Not Without My Daughter TRAILER

Not Without My Daughter SYNOPSIS

Not without My Daughter is een Amerikaans dramafilm uit het jaar 1991. Deze productie was een verfilming van ‘Gevangen in sluiers’, het boek van Betty Mahmoody, dat verhaalde over haar spectaculaire ontsnapping met dochter Mahtob uit Iran waar haar man hen in gijzeling hield. De film is geregisseerd door Brian Gilbert. De hoofdrollen worden vertolkt door Sally Field, Alfred Molina en Sheila Rosenthal.

Betty (Sally Field) is gelukkig getrouwd met de Iraanse dr. Bozorg Mahmoody. Wanneer ze zijn familie in Teheran bezoeken blijkt hij een gewelddadige man, die er niet voor terugdeinst Betty en hun dochtertje in Iran gevangen te houden. Als iemand bereid is hen het land uit te smokkelen, is dat het begin van een lange en levensgevaarlijke tocht.

ACTEURS IN Not Without My Daughter

Tags: iran, amerika, gijzeling, vrouw, vakantie, productie, film, smokkelen, teheran, gezin, ontsnapping, verfilming, dochter, dokter, boek, sluiers, alfred molina, familie, gelukkig, waarheid
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.