Nothing Personal (1995)

The Deadliest Gangsters are those with a cause

Nothing Personal (1995)

Nothing Personal gratis kijken

Nothing personal VPRO Een jonge vrouw begint een zoektocht naar zichzelf. De eenzaamheid die ze zoekt, vindt ze in de sobere landschappen van het Ierse Connemara. Op een dag treft ze in een afgelegen huis op een landtong een oudere man die een teruggetrokken bestaan leidt. Hij is wijs en ironisch. Zij is radicaal en onverzettelijk. Wat hen verbindt is de eenzaamheid waar ze beiden voor gekozen hebben. Hij vraagt haar voor hem te komen werken in ruil voor eten. Zij gaat akkoord, maar op één voorwaarde: geen persoonlijk contact, geen persoonlijke vragen. Al snel raken ze geïntrigeerd door elkaar en willen ze hun 'niets persoonlijks deal' zowel houden als breken.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Nothing Personal TRAILER

Nothing Personal SYNOPSIS

Aan de vooravond van het belangrijk bestand tussen de protestantse paramilitairen en de katholieken gaat een bom af in een protestantse pub. Er volgt een dag vol hevig geweld en bloedvergieten. Vrienden doden vrienden en iedereen is slachtoffer; maar het is 'niets persoonlijks'.

Nothing Personal is een Britse en Ierse dramafilm uit het jaar 1995. Deze productie is geregisseerd door Thaddeus O'Sullivan ('Witness to the Mob'). Met Nicholas Turturro, Tom Sizemore en Abe Vigoda in de hoofdrol.

ACTEURS IN Nothing Personal