Onze Jongens

Onze Jongens (2016)

Voor elke klus het juiste gereedschap

[5,5 / 10]

Onze Jongens (2016)

Onze Jongens gratis kijken

Onze jongens AVROTROS Jorrit komt na jarenlange afwezigheid terug in Nederland, maar daar wacht hem niet veel moois. Zijn ex-vrouw wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Zijn vriend Bas heeft een bouwbedrijf, maar de zaken lopen niet goed. Toch neemt Bas Jorrit aan in zijn bedrijf. Ondanks dat Jorrit geen goede klusser is, worden ze wel steeds weer gebeld omdat de vrouwen het vooral leuk vinden om naar Jorrit te kijken. Samen met drie andere collega's gooien Jorrit en Bas het roer om: ze beginnen een mannenstripgroep. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf 'Onze Jongens' lijkt gered.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Onze Jongens

Door Barry Kuiper
5,5 629 stemmen

Onze Jongens kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 13,99
HD Kopen € 16,99
Dvd € 9,99
Bluray -

Onze Jongens NIEUWS

Onze Jongens TRAILER

Bekijk hier de trailer van Onze Jongens

Onze Jongens SYNOPSIS

Onze Jongens is een Nederlandse sexy komedie uit het jaar 2016. In deze film spelen onder andere Jim Bakkum, Martijn Fischer en Sanne Vogel de hoofdrol. De productie van regisseur Johan Nijenhuis stond op nummer 2 van best bezochte Nederlandse film van 2017. De film trok bijna 400.000 bezoekers in de bioscopen. Ook was de film genomineerd voor de Gouden Kalf publieksprijs.

Het verhaal begint met Bas (Martijn Fischer). Hij heeft een bouwbedrijf, maar de zaken gaan niet echt heel erg goed. Toch neemt hij de knappe Jorrit (Jim Bakkum) aan in zijn bedrijf. Ondanks dat Jorrit geen goede klusser is, worden ze wel steeds weer gebeld omdat de vrouwen het vooral leuk en lekker vinden om naar Jorrit te kijken. Dat brengt de heren op geweldig idee: ze beginnen een mannenstripgroep.

Pas geleden is bekend gemaakt dat deze Nederlandse blockbuster een vervolg krijgt. Onze Jongens in Miami moet in januari 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

ACTEURS IN Onze Jongens


Onze Jongens VIDEOS

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier