Out of Time (2003)

The Clock Is Ticking...

Out of Time (2003)

Out of Time kijken

RTL 7
maandag 12 december 20:30 uur
Streamen € 9,99 per maand
HD Kopen € 9.99
SD Kopen € 12.99
HD Kopen € 12.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 4.99
Dvd € 5.9

Out of Time NIEUWS

Out of Time TRAILER

Bekijk hier de trailer van Out of Time

Out of Time SYNOPSIS

Matt Whitlock (Denzel Washington) is politieagent in een klein plaatsje in Florida, die door iedereen gerespecteerd wordt. Hij heeft een affaire met zijn jeugdliefde Ann Harrison, die hij graag wil beschermen tegen haar gewelddadige man Chris. Wanneer de lichamen van Ann en Chris gevonden worden in hun afgebrande huis, leiden alle sporen naar Matt. Zijn ex-vrouw Alex (Eva Mendes) moet de zaak onderzoeken en voor Matt begint een race tegen de klok voordat hij zelf als hoofdverdachte wordt opgevoerd. Matt moet zijn eigen mannen en iedereen die hij altijd vertrouwde te snel af zijn. De tijd dringt.

Out of Time is een Amerikaanse misdaadthriller uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Carl Franklin (bekend van de series '13 Reasons Why' en 'Mindhunter'). Met Denzel Washington, Sanaa Lathan en Eva Mendes in de hoofdrol.

Carl Franklin brak al door met zijn eerste film ’One False Move’. Deze thriller werd goed ontvangen en Franklin bewees direct een zeer talentvol regisseur te zijn. In zijn tweede film ’Devil in a Blue Dress’ werkte hij voor het eerst samen met acteur Denzel Washington, die ondertussen is uitgegroeid tot een van de meest begeerde acteurs in Hollywood. Washington ontving al twee maal een Oscar, waaronder een voor de mannelijke hoofdrol in ’Training Day’. Hierin was ook Eva Mendes te zien, die in ’Out of Time’ opnieuw Washingtons tegenspeelster is.

ACTEURS IN Out of Time