Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Based on the best-selling novel

[7.5 / 10]

Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Recensies van Perfume: The Story of a Murderer

7.5 247.360 stemmen

Perfume: The Story of a Murderer kijken

SD Kopen € 6.99
HD Kopen € 8.99
HD Huren € 2.99
SD Kopen € 6.99
HD Kopen € 8.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
Dvd -
Bluray € 9.99

Perfume: The Story of a Murderer NIEUWS

Perfume: The Story of a Murderer TRAILER

Perfume: The Story of a Murderer SYNOPSIS

Parijs in de 18de eeuw. Grenouille is de zoon van een visverkoopster, maar groeit op als vondeling. Hij is een norse, zwijgzame jongeman, maar heeft één groot talent: zijn fabelachtige reukzin. Hij is eerst huidenvetter, maar slaagt er later in om als leerjongen te worden aangenomen bij meester-parfumier Guiseppe Baldini. Daar brengt hij zijn talent tot volle ontwikkeling. Met zijn verfijnde reukzin kan hij alle geuren namaken en perfecte parfums ontwikkelen. Maar hij wordt alsmaar ambitieuzer. Baldini kan hem niets meer leren en stuurt hem naar Grasse, het centrum van de Franse parfumproductie. Grenouille wil er de geur van koper en steen en zelfs van de menselijke schoonheid in een parfum gieten. En om dat te bereiken is hij tot alles bereid.

Perfume: The Story of a Murderer is een Duitse, Spaanse, Amerikaanse en Franse misdaad- drama en Fantasiefilm uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Tom Tykwer (bekend van de film 'Cloud Atlas'). Met acteur Ben Whishaw, Dustin Hoffman en Alan Rickman in de hoofdrol.

De thriller Perfume: The Story of a Murderer is gebaseerd op het beroemde boek van Patrick Süskind, over de zoektocht van een geobsedeerde man naar de ultieme geur van de jonge vrouwelijkheid.

ACTEURS IN Perfume: The Story of a Murderer