Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand

Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand (2002)

Van de makers van Kruimeltje

[5,8 / 10]

Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand (2002)

Recensies van Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand

5,8 1.938 stemmen
2,8 749 stemmen

Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand kijken

Dvd -

Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand TRAILER

Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand SYNOPSIS

Eerste ’Pietje Bell’-verfilming is een Nederlandse familiefilm uit 2002 geregisseerd door Maria Peters. Met een hoofdrol voor Quinten Schram. Ook zijn acteurs Arjan Ederveen en Rick Engelkes te zien in deze succesvolle film over de belhamel vol kattenkwaad.

Pietje Bell is een jochie dat met zijn vele kwajongensstreken het bloed onder de nagels van zijn slachtoffers weet te halen. Sommige kunnen hem daarom niet uitstaan, anderen beschouwen hem als een geweldige held. Zo ook de journalist Paul Velinga, die de streken van de jongen op de voorpagina van zijn krant 'Het Laatste Nieuws' zet. Als Pietje na een uit de hand gelopen avontuur met zijn vriendje Sproet op de vlucht slaat, komt hij per ongeluk op het spoor van een levensechte dievenbende. Ondertussen worden er best wel nare stukken over Pietje in de krant gepubliceerd. Om de krant een stap voor te zijn besluit Pietje onzichtbaar te worden en de bende van De Zwarte Hand op te richten. Het spannende avontuur is begonnen.

ACTEURS IN Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand

Tags: ongeluk, bende, bloed, journalist, onzichtbaar, voorpagina, avontuur, toeval, schande, nare, jochie, nagels, nieuws, krant, spoor, stad, baan