Police Academy 2: Their First Assignment

Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

And hey, be careful out there

[5,8 / 10]

Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

Recensies van Police Academy 2: Their First Assignment

5,8 52.552 stemmen

Police Academy 2: Their First Assignment kijken

Dvd € 18,9

Police Academy 2: Their First Assignment TRAILER

Police Academy 2: Their First Assignment SYNOPSIS

Kolonel Pete Lassard krijgt van zijn oversten een maand de tijd om een einde te maken aan de golf van rellen die Los Angeles nu al lange tijd teistert. Slaagt hij daar niet in, dan wordt hij vervangen door de ambitieuze luitenant Mauser. Lassard roept de hulp in van zijn broer Eric, het hoofd van de politieschool. Die beveelt hem vijf afgestudeerden aan, onder wie de rustige agent Carey Mahoney. Tijdens zijn allereerste patrouille is Mahoney getuige van een overval. Zijn interventie draait uit op een ware veldslag.

Police Academy 2: Their First Assignment is een Amerikaanse komedie en het vervolg op het succesvolle eerste deel 'Police Academy'. Deze productie is geregisseerd door Jerry Paris en James Signorelli ('Police Academy 3: Back in Training'). Met wederom Steve Guttenberg in de hoofdrol.

De eerste film 'Police Academy' was een groot succes en wist 146 miljoen dollar binnen te harken. En dus was een nieuwe mediafranchise geboren. 'Police Academy' kreeg uiteindelijk zeven films, een televisieserie en ook nog een tekenfilmserie.

ACTEURS IN Police Academy 2: Their First Assignment

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier