Police Academy 3: Back in Training

Police Academy 3: Back in Training (1986)

Run for cover!

[5,4 / 10]

Police Academy 3: Back in Training (1986)

Recensies van Police Academy 3: Back in Training

5,4 43.403 stemmen

Police Academy 3: Back in Training kijken

SBS 9
Morgen 22:20 uur
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
HD Kopen € 7,99
HD Huren € 2,99

Police Academy 3: Back in Training TRAILER

Police Academy 3: Back in Training SYNOPSIS

Door de dramatische inkrimping van het politiebudget wordt er aangekondigd dat een van de politieacademies gesloten zal worden. Om het eerlijk te laten verlopen, schrijft Neilson een wedstrijd uit tussen beide academies. De academie die het beste scoort, mag open blijven. Officier Lassard roept enkele van zijn voormalige studenten op om de nieuwelingen te trainen. Op die manier hoopt hij het team van Officier Mauser te kunnen verslaan. Maar Mauser blijft ook niet bij de pakken zitten. Hij roept de hulp in van twee voormalige medewerkers van Lassard. Als dat maar goed gaat..

Police Academy 3: Back in Training is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1986. Deze productie is geregisseerd door Jerry Paris. Met wederom Steve Guttenberg in de hoofdrol.

Deze productie is de derde film in de beroemde reeks 'Police Academy'-films. Echter de dalende lijn van opbrengst per deel werd met deze film voortgezet. Deze derde film volgt ongeveer het weinig originele verhaallijn als de eerste: een groep van vreemde en allesbehalve voorbeeldige rekruten meldt zich aan voor de opleiding tot politieagent. Dit werd ook toegepast in de vierde film: 'Police Academy 4: Citizens on Patrol'.

ACTEURS IN Police Academy 3: Back in Training

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier