Premonition

Premonition (2007)

Reality is only a nightmare away

[5,9 / 10]

Premonition (2007)

Recensies van Premonition

5,9 73.163 stemmen

Premonition kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 8,99
Bluray € 10,99

Premonition TRAILER

Bekijk hier de trailer van Premonition

Premonition SYNOPSIS

Linda is een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Als er op een ochtend een agent op de stoep staat die vertelt dat haar man Jim is omgekomen bij een ernstig auto-ongeluk, stort haar wereld compleet in. Tot Jim de volgende morgen gewoon onder de douche staat om naar zijn werk te gaan. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een levensechte nachtmerrie? En als ze een vooruitziende blik had, kan ze dan nog iets doen om het ongeluk te voorkomen? Linda twijfelt of ze haar beste vriendin moet vertellen wat haar is overkomen. Steeds meer mensen reageren vreemd op haar en al snel begint haar geloof in haar perfecte gezinsleventje af te brokkelen. Ook de psychiater waaraan ze haar ervaringen vertelt, brengt allesbehalve helderheid. Dan krijgt ze door hoe er met haar leven gespeeld wordt en begint ze een strijd tegen de klok om het familiegeluk te herstellen. En die strijd begint met het redden van haar man.

Premonition is een Amerikaanse drama- en mysteriefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Mennan Yapo. De hoofdrollen worden vertolkt door Sandra Bullock en Julian McMahon.

Deze film is een remake van de Japanse film 'Yogen', die later internationaal is uitgebracht onder de Engelse titel 'Premonition'.

ACTEURS IN Premonition


Premonition VIDEOS

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier