Rico, Oscar en de spookschaduwen

Rico, Oscar en de spookschaduwen (2014)

Naar bestseller van Andreas Steinhöfel

[7 / 10]

Rico, Oscar en de spookschaduwen (2014)

Rico, Oscar en de spookschaduwen gratis kijken

Rico, Oscar en de spookschaduwen KRO-NCRV Jeugdfilm. Rico is tien en, zoals hij zelf zegt, diepbegaafd, wat eigenlijk betekent dat hij een lichte mentale beperking heeft. Hij woont samen met zijn alleenstaande moeder in Berlijn. Rico raakt bevriend met de twee jaar jongere, zeer getalenteerde Oscar en samen gaan zij op jacht naar misdadigers. Meer bepaald zoeken zij naar de beruchte kidnapper Mister 2000.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Rico, Oscar en de spookschaduwen

7 469 stemmen

Rico, Oscar en de spookschaduwen TRAILER

Rico, Oscar en de spookschaduwen SYNOPSIS

Rico en zijn beste vriend Oscar zijn twee jeugdige detectives. Zij brengen de laatste tijd veel meer met elkaar door, omdat Oscars papa zijn nakomelingen toevertrouwd heeft aan de zorg van Rico's moeder Tanja, om op die manier zelf een familiale pauze te nemen. Het speurdersinstinct van de twee vrienden slaat alarm wanneer Rico's moeder bij Bingo wint, zonder ook maar één nummer juist te hebben. Voor de jongens is er maar één mogelijkheid: Tanja wordt gechanteerd.

Rico, Oscar en de spookschaduwen ('Rico, Oskar und die Tieferschatten') is een Duitse misdaad- en familiefilm uit het jaar 2014. Met Anton Petzold en Juri Winkler in de hoofdrol.

ACTEURS IN Rico, Oscar en de spookschaduwen

Tags: misdaad, jacht, alarm, oscar, oscars, misdadigers, papa, bingo, pauze, zorg, vriend, moeder, rico oscar en de spookschaduwen, familiefilm, nummer
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier