Rim of the World

Rim of the World (2019)

Saving the World is Alien to Them

[5,1 / 10]

Rim of the World (2019)

Recensies van Rim of the World

5,1 13.427 stemmen
2,4 148 stemmen

Rim of the World kijken

Streamen € 9,99 per maand

Rim of the World TRAILER

Rim of the World SYNOPSIS

Rim of the World is een Amerikaanse avonturen- en sciencefictionfilm uit het jaar 2019. Deze film is gemaakt door de videoclip-regisseur Joseph "McG" McGinty Nichol. Ook bekend van de films zoals 3 Days to Kill, Charlie’s Angels: Full Throttle en Terminator Salvation. Met Lynn Collins, Punam Patel en Michael Beach in de hoofdrol.

Het zomerkamp is amper begonnen voor vier jonge tieners - Alex, ZhenZhen, Dariush en Gabriel - wanneer ze merken dat ze grotere problemen hebben dan te leren hoe te kanoën en touwen te beklimmen. Buitenaardse wezens vallen plotseling onze planeet binnen. Alleen op een camping die eens vol zat met mensen, worden de kinderen nu onverwachts een sleutel toevertrouwd die het geheim draagt om de invasie te stoppen. Zonder volwassenen of elektronica om de weg te wijzen, is het duidelijk wat ze moeten doen: samenwerken, hun angsten overwinnen en de wereld redden.

ACTEURS IN Rim of the World

Tags: planeet, geheim, beklimmen, samenwerken, camping, elektronica, tieners, redden, invasie, zomerkamp, wijzen, kinderen, sleutel, wezens

Rim of the World NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.