Rojo (2018)

When everyone gets silent, there are no innocents

[6.4 / 10]

Rojo (2018)

Rojo gratis kijken

Rojo NTR Drama. In de jaren 70 loopt een onbekende man een restaurant binnen in een Argentijns dorp en valt zonder enige reden de bekende advocaat Claudio aan. Claudio krijgt gelijk steun van de andere gasten, terwijl de vreemdeling vernederd en verbannen wordt. Wanneer Claudio en zijn vrouw richting huis willen vertrekken, worden ze tegengehouden door de man die vastberaden is om wraak te nemen. Dan neemt Claudio een beslissing die niet terug te draaien valt en een leven vol leugens en geheimen tot gevolg heeft.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Rojo

6.4 2.396 stemmen

Rojo kijken

SD Kopen € 3.99
HD Kopen € 3.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 14.99
HD Huren € 3.99

Rojo TRAILER

Bekijk hier de trailer van Rojo

Rojo SYNOPSIS

In de jaren 70 komt een vreemdeling aan in een klein en rustig dorpje. In een restaurant valt hij, zonder reden, plotseling de bekende advocaat Claudio aan. Deze krijgt steun van de gemeenschap, terwijl de vreemdeling vernederd en verbannen wordt. Wanneer Claudio en zijn vrouw Susana naar huis vertrekken, worden ze onderschept door diezelfde onbekende persoon die vastberaden is om absolute wraak te nemen.

Rojo is een Argentijnse, Braziliaanse, Franse, Nederlandse en Duitse mysterie- en dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Benjamín Naishtat ('Historia del Miedo'). Met Darío Grandinetti, Andrea Frigerio en Alfredo Castro in de hoofdrol.

ACTEURS IN Rojo