Sahara

Sahara (2005)

Dirk Pitt. Adventure has a new name.

[6 / 10]

Sahara (2005)

Recensies van Sahara

6 90.939 stemmen
38% 175 stemmen
2,9 1.229 stemmen

Sahara kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd -

Sahara TRAILER

Bekijk hier de trailer van Sahara

Sahara SYNOPSIS

Sahara is een Amerikaans, Britse, Spaanse en Duitse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2005. Deze film is geregisseerd door Breck Eisner (The Last Witch Hunter). Met Matthew McConaughey, Steve Zahn en Penélope Cruz in de hoofdrol.

Arts Eva Rojas werkt voor de Wereldgezondheidsorganisatie. Tijdens een onderzoek naar een besmettelijke ziekte in Afrika wordt ze van haar onderzoeksresultaten beroofd. Dan kruist haar pad dat van avonturier Dirk Pitt. Hij is op zoek naar een oorlogsschip dat ergens onder het zand van de Sahara bedolven moet liggen. Ondanks hun uiteenlopende missies blijken ze meer overeenkomsten te hebben dan gedacht. Ze krijgen beiden te maken met tegenwerking van een Afrikaanse dictator. Om te overleven moeten ze heel wat obstakels overwinnen.

ACTEURS IN Sahara

Tags: actie, onderzoek, zand, mali, film, virus, afrika, arts, graven, wereldgezondheidsorganisatie, missies, pitt, ontmoeting, overleven, dictator, ship, oorlogsschip, cruz, ziekte, matthew mcconaughey, generaal, sahara, avonturier, avonturenfilm
Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen