Skjelvet

Skjelvet (2018)

After a Wave it's a Quake

[6,2 / 10]

Skjelvet (2018)

Recensies van Skjelvet

6,2 11.786 stemmen

Skjelvet kijken

Streamen € 9,99 per maand

Skjelvet NIEUWS

Skjelvet TRAILER

Bekijk hier de trailer van Skjelvet

Skjelvet SYNOPSIS

De rampenfilm Skjelvet (The Quake) is een Noorse thriller en rampenfilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door John Andreas Andersen. Het is het vervolg op de film Bølgen (The Wave) uit 2015. Met hoofdrollen voor Ane Dahl Torp, Kristoffer Joner en Jonas Hoff Oftebro .

Oslo werd al in 1904 getroffen door een aardbeving met een kracht van 5,4 op de schaal van Richter. De aardbeving had zijn epicentrum in de "Oslo Graben" die onder de Noorse hoofdstad loopt. Er vinden vandaag de dag nog steeds kleinere aardbevingen plaats in dit gebied. Kristian Eikjord komt maar niet over de gebeurtenissen heen van de ramp die hem is overkomen. Hij is de man die de eerste aanwijzingen heeft dat Oslo getroffen wordt door een aardbeving die misschien wel alles vernietigend is. Wanneer kan niemand met zekerheid zeggen. Misschien over 100 jaar, misschien over 10 jaar of misschien wel morgen.

ACTEURS IN Skjelvet

Tags: ramp, aardbeving, productie, film, aardbevingen, thriller, oslo, schaal van richter, 100 jaar, schaal, andreas, wave, wijzen, andersen, tekenen, ane dahl torp, aanwijzingen, hoofdstad, the wave, rampenfilm