Sonny Boy

Sonny Boy (2011)

Verbonden door liefde, verscheurd door het lot

[6,4 / 10]

Sonny Boy (2011)

Recensies van Sonny Boy

6,4 2.794 stemmen
3,2 763 stemmen

Sonny Boy kijken

SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 3,49
HD Kopen € 4,49
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 8,99

Sonny Boy TRAILER

Bekijk hier de trailer van Sonny Boy

Sonny Boy SYNOPSIS

Vanavond zendt de NPO 3 de prachtige Nederlandse dramafilm Sonny Boy (2011) uit. Deze film is geregisseerd door Maria Peters (De Dirigent). De hoofdrollen worden vertolkt door Ricky Koole en Sergio Hasselbaink. Sonny Boy is de verfilming van de bestseller van Annejet van der Zijl en gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een verboden liefde.

Sonny Boy gaat over een waargebeurde liefdesgeschiedenis tussen twee mensen: de oer-Hollandse Rika, moeder van 4 kinderen en de 17 jaar jongere Surinaamse Waldemar. Hun liefde weet bijna alle vooroordelen en tegenwerking van de buitenwereld te overleven, maar blijkt uiteindelijk niet bestand tegen de vernietigende kracht van de oorlog.

Rika (Ricky Koole) wil haar huwelijk met Willem (Marcel Hensema) beëindigen. Ze verlaat haar man en kinderen, ze neemt haar jongste zoontje mee, en vestigt zich in Den Haag. Dan begint de strijd om haar overige kinderen te kunnen zien en om het hoofd boven water te houden. Ze besluit om een kamer te verhuren. Dan maakt ze kennis met de veel jongere Surinamer Waldemar (Sergio Hasselbaink). Hij is naar Nederland gekomen om te studeren en zoekt een kamer.

ACTEURS IN Sonny Boy

Tags: verhuren, oorlog, nederland, kamer, dirigent, den haag, huwelijk, productie, film, liefde, verfilming, npo, bestand, overleven, kinderen, water, annejet van der zijl, marcel hensema, maria peters, ricky koole, hasselbaink, moeder, npo 3, vooroordelen, kennis

Sonny Boy NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.