Space Jam (1996)

Get ready to jam

Space Jam (1996)

Recensies van Space Jam

Door Barry Kuiper

Space Jam kijken

SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99
SD Kopen € 7.99
HD Kopen € 7.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99
SD Kopen € 14.99
HD Kopen € 14.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99

Space Jam NIEUWS

Space Jam TRAILER

Bekijk hier de trailer van Space Jam

Space Jam SYNOPSIS

Swackhammer is eigenaar van een groot amusementspark, en op zoek naar een nieuwe attractie. Hij besluit dat de Looney Toons karakters perfect zijn, en ontvoert ze. Hij gaat echter akkoord met Bugs Buggy's voorstel om voor hun vrijheid te spelen in een spannend potje basketbal. De Toons krijgen hiervan de hulp van de gepensioneerde Michael Jordan. De andere topbasketballers uit de NBA zijn allemaal van hun bijzondere talent bestolen door Swackhammer.

Space Jam is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Joe Pytka (Bekend van de film 'Let it Ride'). De hoofdrol wordt vertolkt door Michael Jordan, Wayne Knight en de stem van Billy West.

In 1996 kwam de eerste versie van deze vrolijke film Space Jam uit. Een film die nog altijd tot de verbeelding spreekt bij veel basketbalfans. Michael Jordan speelde de hoofdrol in de film waarin ook een belangrijke rol is voor de 'Looney Tunes'. Goed nieuws: De film 'Space Jam' krijgt definitief een vervolg. LeBron James wordt de opvolger van Jordan in de film. De beroemde speler van de LA Lakers is inmiddels begonnen met de opnames.

ACTEURS IN Space Jam