Spies Like Us

Spies Like Us (1985)

With spies like these who needs enemies?

[6,5 / 10]

Spies Like Us (1985)

Recensies van Spies Like Us

6,5 43.369 stemmen
2,8 326 stemmen

Spies Like Us kijken

SD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Kopen € 8,99
HD Huren € 2,99

Spies Like Us TRAILER

Bekijk hier de trailer van Spies Like Us

Spies Like Us SYNOPSIS

Spies Like Us is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Chevy Chase, Dan Aykroyd en Steve Forrest.

Emmett Fitz Hume (Chevy Chase) en Austin Millbarge (Dan Aykroyd) zijn twee C.I.A.-spionnen die nog nooit een grote missie hebben volbracht. Zij zitten aan hun bureau in Washington D.C. te fantaseren over hoe het zou zijn om op een spionage-missie te gaan. Tot hun eigen verbazing worden juist zij geselecteerd om de wereld te redden van een nucleaire ramp. Samenwerken zal niet makkelijk zijn want de heren mogen elkaar niet erg graag. Om hun missie tot een goed einde te brengen, moeten ze via Afganistan de Sovjet Unie binnen zien te dringen. Natuurlijk worden zij gedurende hun hele reis achterna gezeten door Russische militairen. Na meerdere malen door het oog van de naald gekropen te zijn, komen zij tot de conclusie dat zij door de C.I.A. zijn gebruikt om de aandacht van de echte spionnen af te leiden.

ACTEURS IN Spies Like Us

Tags: ramp, spionage, washington, militairen, leiden, productie, sovjet unie, samenwerken, landis, spionnen, chase, redden, russische militairen, de naald, sovjet, komedie, spies, 1985, missie, makkelijk, oog, reis
Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen