Spy kids 3-D: Game over

Spy kids 3-D: Game over (2003)

The game is up

[4,3 / 10]

Spy kids 3-D: Game over (2003)

Spy kids 3-D: Game over gratis kijken

Spy Kids 3: Game Over Carmen zit gevangen in een virtual reality-spel dat is ontworpen door de nieuwe aartsvijand van de Kids, de Toymaker. Het is aan Juni om zijn zus level voor level te redden en uiteindelijk ook de wereld in veiligheid brengen.
Uitzending :

Recensies van Spy kids 3-D: Game over

4,3 54.023 stemmen
45% 143 stemmen
2,2 360 stemmen

Spy kids 3-D: Game over kijken

Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 6,99
Bluray € 29,99

Spy kids 3-D: Game over TRAILER

Spy kids 3-D: Game over SYNOPSIS

Spy Kids 3-D: Game Over is een Amerikaanse familie- en avonturenfilm uit 2003. De hoofdrollen worden vertolkt door Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas en Sylvester Stallone. De film is het vervolg op 'Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams' en het succesvolle eerste deel 'Spy Kids'.

Hoewel Spy Kid Juni eigenlijk niet meer werkzaam is als geheim agent, krijgt hij nu een opdracht waar hij simpelweg geen nee tegen kan zeggen. Zijn zus Carmen zit opgesloten in een 3-D computerspel, gemaakt door The Toymaker. Juni moet verschillende levels van het spel doorstaan om te winnen en zo zijn zus te bevrijden. Geen gemakkelijke opgave met The Toymaker als leider van het spel, die er alles aan doet om Juni niet te laten winnen. Met behulp van zijn opa gaat Juni de strijd aan in de driedimensionale wereld. Het wordt een race tegen de klok, want als hij het eindpunt niet haalt, is het game over.

ACTEURS IN Spy kids 3-D: Game over

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen