Sunshine (2007)

Dark days are coming.

[7.2 / 10]

Sunshine (2007)

Recensies van Sunshine

7.2 256.503 stemmen

Sunshine kijken

SD Kopen € 10.99
HD Kopen € 10.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 14.99
HD Kopen € 14.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99

Sunshine NIEUWS

Sunshine TRAILER

Bekijk hier de trailer van Sunshine

Sunshine SYNOPSIS

Sci-fi thriller van de makers van 28 Days Later waarin een team van astronauten probeert het sterven van de zon tegen te gaan om de aarde te redden.

Vijftig jaar in de toekomst sterft de zon. Dat zal tevens het einde van de mensheid betekenen. Onze laatste hoop is het ruimteschip Icarus II. De bemanning, bestaande uit acht astronauten en wetenschappers, moet een nucleair apparaat in het hart van de zon zien te krijgen, om de ster nieuw leven in te blazen. Maar wanneer ze zich buiten het contactgebied met de aarde bevinden, raakt hun missie in gevaar. Er is een ongeluk, er wordt een fatale fout gemaakt, en ze ontvangen een noodsignaal van een ruimteschip dat zeven jaar eerder verdween. Al snel moet de bemanning niet alleen vechten voor hun leven, maar ook tegen de waanzin.

De Britse regisseur Danny Boyle brak in de jaren negentig door met de opmerkelijke films 'Shallow Grave' en 'Trainspotting'. Dat hij zich ook thuisvoelt in science-fiction liet hij al merken met de zombiefilm '28 Days Later' uit 2002. Met de thriller 'Sunshine' begeeft Boyle zich daadwerklijk in de ruimte. Het scenario komt opnieuw van schrijver Alex Garland, wiens boek 'The Beach' in 2000 verfilmd werd door Boyle. Ook de hoofdrolspeler uit '28 Days Later' is weer van de partij: Cillian Murphy maakt in 'Sunshine' deel uit van een ensemble cast, die ook bestaat uit Rose Byrne, Cliff Curtis, Chris Evans, Troy Garity, Hiroyuki Sanada, Benedict Wong en Michelle Yeoh.