Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding

Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding (2018)

Geïnspireerd op het boek van Paulien Cornelisse

[5,6 / 10]

Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding (2018)

Recensies van Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding

5,6 220 stemmen
2,4 44 stemmen

Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
Dvd -

Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding TRAILER

Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding SYNOPSIS

'Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding' is een Nederlandse romantische komedie uit het jaar 2018. De hoofdrollen worden vertolkt door Fockeline Ouwerkerk en Egbert-Jan Weeber.

De onhandige Anne (Fockeline Ouwerkerk) heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken, het verbaast haar én ze heeft er een mening over. Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoa salades schrijven. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover goed delen met haar collega en beste vriend Timo (Egbert-Jan Weeber). Als ze uiteindelijk ook nog voor haar vader (Peter Faber) moet zorgen, besluit Anne dat ze het helemaal anders wil; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick (Tarikh Janssen) en ze besluit nog even te blijven. Een beslissing die voor vuurwerk zorgt, maar of ze er echt gelukkig van wordt?

ACTEURS IN Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding

Tags: taal, fotograaf, ontslag, liefde, glossy, vuurwerk, scheldwoorden, beslissing, tijdschrift, quinoa, komedie, collega, babynamen, vriend, egbert jan weeber, fockeline ouwerkerk, peter faber, tarikh janssen, vader, baan, romantische komedie, frustratie, gelukkig

Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding NIEUWS