TBS

TBS (2008)

Not everything is love

TBS (2008)

TBS gratis kijken

TBS BNNVARA Filmdrama. Johan zit vast in een tbs-kliniek voor de moord op zijn vader en zusje. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan bewijzen, maar zij is al jaren niet te bereiken. Als hij binnen de tbs-kliniek wordt overgeplaatst naar de long-stay afdeling is voor hem de maat vol. Hij besluit te ontsnappen om op zoek te kunnen gaan naar zijn moeder. De politie is de ontsnapte tbs'er echter al snel op het spoor en in een wanhopige poging aan hen te ontsnappen, gijzelt hij een meisje van 13. Samen met haar begint hij de zoektocht naar zijn moeder.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

TBS kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
SD Kopen € 4,99
SD Huren € 2,99

TBS NIEUWS

TBS TRAILER

Bekijk hier de trailer van TBS

TBS SYNOPSIS

TBS is een Nederlandse speelfilm uit het jaar 2008. De thriller van regisseur Pieter Kuijpers won diverse filmprijzen en werd bekroond met de Gouden Film. De hoofdrollen worden vertolkt door Theo Maassen, Lisa Smit en Flip Filz.

Johan van der S., veroordeeld voor de moord op zijn vader en zijn zusje, wordt langdurig geïnterneerd in een gesloten instelling. Wanneer Johan te horen krijgt dat hij definitief zal worden overgeplaatst naar de zwaarste afdeling, is voor hem de maat vol. Want de waarheid is dat Johan zijn vader vermoordde om zijn zusje te behoeden voor het misbruik dat hijzelf jarenlang moest ondergaan. Johan hoopt dat zijn moeder, die alle contact verbroken heeft, hem op de hoorzitting wil verdedigen. Als zijn moeder niet komt opdagen, besluit Johan te ontsnappen uit de instelling en op zoek te gaan naar haar. Al snel zit de politie hem op de hielen. Johan hoopt uit handen van justitie te blijven door een toevallige voorbijganger, de 13-jarige Tessa, te gijzelen.

ACTEURS IN TBS