Team America: World Police

Team America: World Police (2004)

Freedom Hangs By A Thread

[7,2 / 10]

Team America: World Police (2004)

Recensies van Team America: World Police

7,2 158.443 stemmen
3,2 1.780 stemmen

Team America: World Police kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd -
Bluray -

Team America: World Police TRAILER

Team America: World Police SYNOPSIS

Team America is een speciale internationale politie-eenheid die de stabiliteit in de wereld probeert te handhaven. Wanneer een op macht beluste dictator massavernietigingswapens levert aan terroristen, beginnen de helden een levensgevaarlijke missie om de aarde te redden. Om het netwerk van de terroristen te infiltreren, recruteert Team America de Broadway-ster Gary Johnston. Hoewel Gary het in eerste instantie niet ziet zitten zijn veelbelovende carrière op te geven, beseft hij dat zijn talent nodig is voor een hoger doel: "Putting the 'F' back in Freedom". Geholpen door teamleider Spottswoode en de leden Chris, Sarah, Lisa en Joe, ontdekt Gary dat de terroristen al volop bezig zijn met hun snode plannen.

Matt Stone en Trey Parker, de breinen achter de vuilgebekte kleuters van 'South Park', brengen een op z'n zachtst gezegd controversiële poppenfilm à la 'Thunderbirds' over de "war on terror". Deze actiekomedie biedt uiteraard genoeg stof om zowat iedereen tegen de schenen te schoppen. Het lijkt misschien een uit de hand gelopen grap, maar de heren hebben kosten noch moeite gespaard om een spectaculaire avonturenfilm neer te zetten met tientallen marionetten en mooi aangeklede sets. Niemand minder dan Bill Pope, de cinematograaf van onder meer de Matrix-trilogie en 'Spider-Man 2', werd aangetrokken voor het camerawerk.

Team America: World Police is een Amerikaanse en Duitse actiekomedie uit het jaar 2004. Met de stemmen van onder andere Trey Parker, Matt Stone en Elle Russ.

ACTEURS IN Team America: World Police

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen