The accidental spy

The accidental spy (2001)

Ordinary guy. Extraordinary spy

[5,9 / 10]

The accidental spy (2001)

Recensies van The accidental spy

5,9 16.209 stemmen
2,6 348 stemmen

The accidental spy kijken

Dvd € 7,24

The accidental spy TRAILER

The accidental spy SYNOPSIS

Buck (Jackie Chan) is verkoper in een winkel en snakt naar avontuur en spanning in zijn saaie leven. Op een dag gaat Bei twee mannen achterna die een juwelierszaak proberen te beroven. De publiciteit die deze heroïsche daad hem oplevert zorgt ervoor dat hij de aandacht trekt van een detective. Deze beweert dat Bei de verloren zoon is van een rijke Koreaanse zakenman. Bei reist onmiddellijk naar Korea, waar zijn vader op sterven ligt. Daar doet Bei een schokkende ontdekking: zijn ouders waren spionnen. Hierdoor komt hij in een spannend kat-en muisspel terecht, dat hem zelfs naar Turkije voert.

Jackie Chan staat wederom garant voor een heleboel avontuur in ’Accidental Spy’. Er gaan zelfs geruchten dat Chan in deze film naakt te bewonderen is! Regisseur Teddy Chan (geen familie!) maakte al eerder een paar Hong Kong actiefilms en weet dus wat het publiek wil zien als ze naar een film als deze gaan kijken, mét Jackie Chan in de hoofdrol: actie, actie en nog eens actie.

The accidental spy (originele titel: Dak Mo Mai Sing') is een actiekomedie uit Hong Kong. De hoofdrollen worden vertolkt door Jackie Chan, Eric Tsang en Min-jeong Kim.

ACTEURS IN The accidental spy

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen