The American

The American (2010)

George Clooney is

[6,3 / 10]

The American (2010)

Recensies van The American

6,3 86.833 stemmen
3 2.072 stemmen

The American kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

The American TRAILER

Bekijk hier de trailer van The American

The American SYNOPSIS

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido.

Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan.

ACTEURS IN The American

Tags: aanslag, fotograaf, misdaad, rome, productie, zweden, wapen, regisseur, priester, prostituee, vriendschap, mathilde, duiken, george clooney, relatie, collega, voorzichtigheid, opdracht, anton corbijn, thekla reuten, incident, ontsnapt, varen, probleem, clara, huurmoordenaar
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.