The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009)

The only criminal he can't catch is himself

[6.6 / 10]

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009)

Recensies van The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

6.6 77.646 stemmen

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans kijken

SD Kopen € 6.99
HD Kopen € 8.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
Dvd -
Bluray € 10.99

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans TRAILER

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans SYNOPSIS

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans is een Amerikaanse misdaad- en dramafilm uit het jaar 2009. Met onder andere Nicolas Cage en Eva Mendes in de hoofdrol.

Terence McDonagh is een inspecteur in de misdaadbrigade van New Orleans. Door een gedetineerde te redden tijdens de orkaan Katrina, raakt hij gewond aan zijn rug, met een chronische rugpijn als gevolg. Om zijn lijden te verzachten neemt hij té vaak krachtige pijnstillers. Door deze verslaving wordt McDonagh een onverschrokken en autoritaire detective die compleet losgeslagen over New Orleans heerst. De prostituee waarvan hij houdt maakt zijn turbulente leven nog gecompliceerder. Omdat hij een grote dealer op het spoor is, staat haar leven op het spel. Samen met zijn geliefde verzwelgt McDonagh in een eigen wereld die getekend wordt door lust, onweerstaanbare verlangens en zelfbewustzijn.

De Duitse regisseur Werner Herzog baseerde zijn misdaadfilm losjes op Abel Ferrara's cultklassieker 'Bad Lieutenant' uit 1992. Nicolas Cage speelt de hoofdrol en Eva Mendes zijn geliefde. De twee waren eerder al samen te zien in 'Ghost Rider'.

ACTEURS IN The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans