The ghost writer

The ghost writer (2010)

Read between the lies.

[7,2 / 10]

The ghost writer (2010)

Recensies van The ghost writer

7,2 148.104 stemmen
3,3 1.740 stemmen

The ghost writer kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 8,99
SD Huren € 1,99
HD Huren € 2,99

The ghost writer TRAILER

The ghost writer SYNOPSIS

Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter, 'The Ghost' instemt om de memoires te schrijven van de vroegere premier van Groot-Brittannië, Adam Lang, lijkt dat de kans van z'n leven te zijn. De reputatie van Lang ligt onder vuur vanwege de beschuldiging dat hij op de hoogte was van het illegaal uitleveren van verdachte terroristen aan de CIA ten tijde van zijn premierschap. Het eiland waar Adam Lang samen met zijn vrouw Ruth en zijn persoonlijke assistente en tevens minnares Amelia en ook 'The Ghost' verblijft, wordt omringd door verslaggevers en demonstranten. Tijdens zijn schrijfwerk ontdekt 'The Ghost' geheimen die niet alleen de wereldpolitiek op haar grondvesten zullen doen schudden, maar ook zijn eigen leven in gevaar brengen.

Regisseur Roman Polanski maakte eerder klassiekers als Repulsion (1965), Rosemary's Baby (1968) en Chinatown (1974). In 2003 won hij een Oscar voor zijn regie van The Pianist.

ACTEURS IN The ghost writer

Tags: groot-brittannië, verdachte, pianist, vrouw, illegaal, terroristen, demonstranten, regisseur, uitleveren, roman, oscar, klassiekers, reputatie, baby, premier, geheimen, eiland, gevaar, vuur, roman polanski, cia, the pianist, ghost, the ghost writer, beschuldiging
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.