The Great Wall

The Great Wall (2016)

One of mankind's greatest wonders

[6 / 10]

The Great Wall (2016)

Recensies van The Great Wall

6 110.133 stemmen
2,9 638 stemmen

The Great Wall kijken

Huren -
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 10,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 3,99

The Great Wall TRAILER

The Great Wall SYNOPSIS

The Great Wall is een Amerikaans-Chinese actie en avonturen-fantasyfilm uit het jaar 2016, geregisseerd door Zhang Yimou. De hoofdrol wordt vertolkt door Matt Damon, Jing Tian en Pedro Pascal.

The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen genomen worden door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een grote oorlog tegen mythische monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen tussen zich in de strijd mengen, of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten.

Deze film zit vol special effects. De Chinese Muur uit de film is niet wat het lijkt. Hoewel je het gevoel hebt dat je naar de echte constructie zit te kijken, zijn het in werkelijkheid replica's van delen van de muur die door de productieteams in elkaar gezet zijn. The Great Wall is een grote productie vol spektakel met grootse gevechten en grote monsters, maar een groot deel van die actie komt dus voort uit de magie die Hollywood te bieden heeft. En met een budget van ongeveer 150 miljoen is er zeker niet bezuindigd op de special effects.

ACTEURS IN The Great Wall

Matt Damon
Als: William
Tian Jing
Als: Commander Lin Mae
Ryan Zheng
Als: Shen
Pedro Pascal
Als: Tovar
Numan Acar
Als: Najid
Hanyu Zhang
Als: General Shao
Andy Lau
Als: Strategist Wang
Lu Han
Als: Peng Yong
Kenny Lin
Als: Commander Chen
Eddie Peng
Als: Commander Wu
Xuan Huang
Als: Commander Deng
Karry Wang
Als: Emperor
Cheney Chen
Als: Imperial Officer
Pilou Asbæk
Als: Bouchard
Johnny Cicco
Als: Rizzetti
Vicky Yu
Als: Lieutenant Xiao Yu
Bing Liu
Als: Lin Mae's 2nd Lieutenant Li Qing
Stephen Chang
Als: General Zhang
Tags: actie, china, leger, oorlog, miljoen, zoektocht, budget, film, wapen, chinese muur, hollywood, monsters, eenheid, zhang, special, replica, magie, gevechten, matt damon, voort, kijken, huursoldaat

MEER The Great Wall