The Great Wall

The Great Wall (2016)

One of mankind's greatest wonders

[6 / 10]

The Great Wall (2016)

Recensies van The Great Wall

6 112.942 stemmen
2,9 651 stemmen

The Great Wall kijken

Huren -
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 10,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 9,99
Bluray € 21,99

The Great Wall TRAILER

The Great Wall SYNOPSIS

The Great Wall is een Amerikaans-Chinese actie en avonturen-fantasyfilm uit het jaar 2016, geregisseerd door Zhang Yimou. De hoofdrol wordt vertolkt door Matt Damon, Jing Tian en Pedro Pascal.

The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen genomen worden door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een grote oorlog tegen mythische monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen tussen zich in de strijd mengen, of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten.

Deze film zit vol special effects. De Chinese Muur uit de film is niet wat het lijkt. Hoewel je het gevoel hebt dat je naar de echte constructie zit te kijken, zijn het in werkelijkheid replica's van delen van de muur die door de productieteams in elkaar gezet zijn. The Great Wall is een grote productie vol spektakel met grootse gevechten en grote monsters, maar een groot deel van die actie komt dus voort uit de magie die Hollywood te bieden heeft. En met een budget van ongeveer 150 miljoen is er zeker niet bezuindigd op de special effects.

ACTEURS IN The Great Wall

Tags: actie, china, leger, oorlog, miljoen, zoektocht, budget, film, wapen, chinese muur, hollywood, monsters, eenheid, zhang, special, replica, magie, gevechten, matt damon, voort, kijken, huursoldaat

The Great Wall NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.