The Hungover Games

The Hungover Games (2014)

The odds are so not in their favor

The Hungover Games (2014)

The Hungover Games kijken

SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 7,99

The Hungover Games TRAILER

The Hungover Games SYNOPSIS

Na het vrijgezellenfeest van Doug in een zwaar vervallen motel net buiten Las Vegas, worden de feestgangers Bradley, Ed en Zach, wakker met een kater in een vreemde kamer en een nog vreemdere wereld, maar zonder Doug! Na een ontmoeting met de verwende, onvolwassen Effing en de norse alcoholist Justmitch, beseffen de heren dat ze op een trein zitten onderweg naar de dodelijke Hungover Spelen. Het is een gevecht om te overleven in de Arena waar ze het opnemen tegen verschillende andere districten. Zullen ze Doug vinden en op tijd terugbrengen voor de grote bruiloft?

The Hungover Games is een Amerikaanse komedie en parodiefilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Josh Stolberg (bekend van de film 'Kids in America'). Met hoofdrollen voor Ross Nathan, Ben Begley en Herbert Russell.

De titel en het centrale plot van de film 'The Hungover Games' volgen voornamelijk zowel 'The Hangover' en 'The Hunger Games', als een parodie op films als 'Ted' , 'Pirates of the Caribbean', 'Avatar', 'Charlie and the Chocolate Factory', 'The Human Centipede', 'The Lone Ranger', 'Django Unchained', 'Thor', 'Carrie', 'The Muppets', 'Borat', 'The Walking Dead', en ook van 'District 9' en 'The Real Housewives'.

ACTEURS IN The Hungover Games