The Immigrant

The Immigrant (2013)

Waiting for the American Dream

[6,6 / 10]

The Immigrant (2013)

Recensies van The Immigrant

6,6 26.665 stemmen
3,1 218 stemmen

The Immigrant kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
HD Kopen € 4,99
HD Huren € 2,99

The Immigrant TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Immigrant

The Immigrant SYNOPSIS

The Immigrant is een romantische dramafilm uit het jaar 2013. De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Jeremy Renner, Marion Cotillard en Joaquin Phoenix.

Het is het jaar 1920. Op zoek naar een mooie nieuwe start en de Amerikaanse droom, komen Ewa Cybulska en haar zus Magda vanuit hun thuisland Polen aan in 'City of Dreams' New York. Op Ellis Island ontdekken de artsen van de immigratiedienst dat Magda ziek is en de twee zussen worden gescheiden. Terwijl haar zus in quarantaine wordt opgenomen, valt Ewa in handen van Bruno, een charmante maar zonderlinge man die haar in huis neemt en haar van lieverlee tot prostitutie dwingt. Op een dag maakt Ewa kennis met Bruno’s neef, de vrolijke goochelaar Orlando.

ACTEURS IN The Immigrant

Tags: polen, new york, immigratiedienst, prostitutie, phoenix, orlando, goochelaar, quarantaine, droom, zussen, immigrant, start, ziek, jeremy renner, joaquin phoenix, marion cotillard, kennis

The Immigrant NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.