The International

The International (2009)

Everybody Pays

[6,5 / 10]

The International (2009)

Recensies van The International

6,5 86.421 stemmen
3,1 1.433 stemmen

The International kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 12,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

The International TRAILER

The International SYNOPSIS

The International is een Amerikaans/Britse/Franse/Duits actiethriller uit het jaar 2009, geregisseerd door Tom Tykwer. De hoofdrollen worden vertolkt door Clive Owen en Naomi Watts.

In deze film spelen Clive Owen en Naomi Watts respectievelijk een Interpolagent en een hulpofficier van justitie in New York, die samen achter een van de grootste schurken van de wereld aan gaan: een grote internationale bank. Vanaf het eerste moment is duidelijk dat Salinger vastbesloten is de bank op de knieën te krijgen. Als Interpolagent beschikt hij echter over te weinig macht en middelen, en onder druk van zijn en vooral haar superieuren wordt zijn speurtocht ernstig bemoeilijkt. Ook zijn verleden bij de desbetreffende bank speelt hem nog parten. Zijn dadendrang wordt aldus ernstig op de proef gesteld en het duurt dan ook niet lang tot hij zich gedwongen voelt om buiten de regels om te werken. Zijn partner blijft hem daarin steunen.

ACTEURS IN The International

Clive Owen
Als: Louis Salinger
Naomi Watts
Als: Eleanor Whitman
Armin Mueller-Stahl
Als: Wilhelm Wexler
Ulrich Thomsen
Als: Jonas Skarssen
Michel Voletti
Als: Victor Haas
Tags: amerika, onderzoek, justitie, new york, film, broers, witwassen, financiering, proef, tieners, schuldig, manhattan, wapenhandel, international, speurtocht, geld, banken, clive owen, naomi watts, duits, moeder, vader, the wolfpack, werk, partner, actiefilm, watts