The Last Stand

The Last Stand (2013)

Not in his town. Not on his watch.

[6,4 / 10]

The Last Stand (2013)

Recensies van The Last Stand

6,4 126.589 stemmen
3,2 1.271 stemmen

The Last Stand kijken

Streamen € 9,99 per maand
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 8,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

The Last Stand TRAILER

The Last Stand SYNOPSIS

The Last Stand is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Jee-woon Kim. Met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger, Johnny Knoxville en Forest Whitaker. Dit was de eerste grote rol die Arnold Schwarzenegger weer op zich heeft genomen sinds zijn werk als gouverneur van Californië erop zat.

Schwarzenegger speelt Ray, een politieagent die een aantal jaar in LA heeft gediend, maar nu sheriff is van een klein rustig dorpje bij de Amerikaanse grens met Mexico. Er gebeurt nooit wat en dat vindt Ray prima. Totdat een Mexicaanse kartelbaas ontsnapt in Los Angeles en naar Mexico probeert te vluchten. Ray kan het niet laten gebeuren dat de drugsbaas door zijn dorpje komt en bouwt een barricade om hem tegen te houden.

ACTEURS IN The Last Stand

Tags: crimineel, transport, californië, mexico, pensioen, los angeles, operatie, ontsnapping, drugsbaron, gehandicapt, reizen, las vegas, gouverneur, gijzelaars, bendeleden, arnold schwarzenegger, overtredingen, ontsnapt, sheriff, stad, partner
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.