The Professor

The Professor (2018)

Save your best lesson for last

[6,7 / 10]

Nu in de bioscoop

The Professor (2018)

Recensies van The Professor

6,7 9.725 stemmen
3,2 112 stemmen

The Professor kijken

Bioscoop Vanaf 01-08-2019
Dvd -
Bluray -

The Professor TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Professor

The Professor SYNOPSIS

The Professor (Alternatieve titel: Richard Says Goodbye) is een Amerikaanse komedie- en dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is Wayne Roberts (Katie Says Goodbye). De hoofdrollen worden vertolkt door Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Zoey Deutch, Danny Huston en Johnny Depp.

Richard is een professor die het leven niet meer ziet zitten, nadat hij gediagnosticeerd wordt met iets dat zijn leven totaal ondersteboven zet. Hij besluit alles opzij te schuiven en zijn bestaan zo brutaal en onbezorgd door te brengen. Met een heel apart gevoel voor humor en een roekeloze manier van doen en laten, pakt hij alles aan wat hij eerder niet deed, waaronder drinken, roken, seks en het klakkeloos uitschelden van voorbijgangers die hem irriteren. Het zal hem veel meer plezier geven dan hij in jaren had.

ACTEURS IN The Professor

Tags: productie, roken, seks, hoogleraar, opzij, humor, komedie, professor, irriteren, johnny depp, ron livingston, rosemarie dewitt, drinken, plezier

The Professor NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.