The Racer

The Racer (2019)

A Film By Kieron J. Walsh

[5,7 / 10]

The Racer (2019)

Recensies van The Racer

5,7 526 stemmen
3 46 stemmen

The Racer kijken

SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 4,99
HD Huren € 5,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd -
Bluray -

The Racer NIEUWS

The Racer TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Racer

The Racer SYNOPSIS

Het verhaal speelt zich af in de zomer van 1998. De openingsetappes van de Tour de France worden verplaatst naar Ierland. De Belgische renner Dom Chabol (vertolkt door Louis Talpe) is achteraan in de dertig en is al twintig jaar een van de beste ondersteunende wielrenners van de Tour. Het is een opofferende rol - tempo bepalen, de wind blokkeren en ondersteuning bieden om de sprinter van het team naar de overwinning te helpen - winnen is absoluut geen optie. Maar Dom koestert in het geheim de wens om eens die vel begeerde gele trui te dragen, slechts één keer voordat zijn carrière voorbij is.

The Racer (Alternatieve titel: 'The Domestique') is een Ierse, Belgische en Luxemburgse komedie en dramafilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Kieron J. Walsh ('When Brendan Met Trudy'). De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Louis Talpe, Matteo Simoni en Tara Lee.

ACTEURS IN The Racer

Tags: wind, productie, zomer, geheim, overwinning, ierland, Tour de France, wielrenners, sprinter, trui, blokkeren, komedie, louis talpe, walsh, team, wens, 2019, gele trui
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier