The Rookie

The Rookie (1990)

What could a veteran and a rookie cop do

[5,9 / 10]

The Rookie (1990)

Recensies van The Rookie

5,9 23.483 stemmen
2,8 453 stemmen

The Rookie kijken

HD Kopen € 8,99
HD Huren € 2,99

The Rookie TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Rookie

The Rookie SYNOPSIS

The Rookie (Alternatieve titel: Clint Eastwood's Recruit) is een Amerikaanse actie en misdaadfilm uit 1990. Deze productie is geregisseerd door Clint Eastwood. De hoofdrollen worden vertolkt door Clint Eastwood, Charlie Sheen en Raul Julia.

David Ackerman heeft promotie gekregen en mag aan de slag als undercoveragent bij de eenheid die autodiefstal onderzoekt. Wat voor David een professionele stap vooruit betekent, is voor de geroutineerde, bikkelharde Nick Pulovski een obsessie. Niet alleen wil hij Strom, het brein van een autodievenbende, te pakken krijgen, hij wil ook vooral de dood van zijn vorige partner wreken. Nick is ongeduldig en ruw, schuwt het geweld niet en gaat eigenzinnig en doortastend te werk. Een echte nachtmerrie voor een nieuwkomer als David, die het thuis al zo moeilijk heeft om zijn carrièrekeuze te doen aanvaarden. Zijn vader had hem immers liever in het zakenleven zien evolueren. Aan de zijde van Nick ontdekt David nu het andere Los Angeles, waar de wet van de sterkste nog altijd geldt.

ACTEURS IN The Rookie

Clint Eastwood
Als: Nick Pulovski
Charlie Sheen
Als: David Ackerman
Lara Boyle Flynn
Als: Sara
Raul Julia
Als: Strom
Sonia Braga
Als: Leisel
Tags: actie, raul, productie, los angeles, autodiefstal, promotie, kandidaat, eenheid, brein, Charlie Sheen, Geweld, dood, clint eastwood, vader, wet, the rookie, werk, partner