The Spirit

The Spirit (2008)

Face my power

[4,8 / 10]

The Spirit (2008)

Recensies van The Spirit

4,8 57.426 stemmen
2,4 531 stemmen

The Spirit kijken

The Spirit TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Spirit

The Spirit SYNOPSIS

The Spirit is een Amerikaanse comicbook-verfilming uit het jaar 2008 onder regie van stripauteur Frank Miller. Hij baseerde het verhaal op de gelijknamige comicreeks van Will Eisner, de geestelijk vader van het titelpersonage. Met onder andere in de hoofdrol Gabriel Macht, Eva Mendes en Samuel L. Jackson.

Een beginnend politieagent wordt vermoord maar komt terug als The Spirit (Gabriel Macht) om de misdaad te bestrijden in de donkere hoeken van Central City. Zijn aartsvijand The Octopus (Samuel L. Jackson) is iets anders van plan. Hij wil de stad verwoesten. The Spirit gaat op pad om The Octopus te vermoorden, maar wordt hierbij gehinderd en verleidt door een hoop bloedmooie vrouwen. De belangrijkste vrouw is Sand Saref (Eva Mendes), een juwelendief met gevaarlijke rondingen. Zij was The Spirit's ware liefde totdat ze koos voor het slechte pad. Zal zij hem redden of vermoorden?

ACTEURS IN The Spirit

Gabriel Macht
Als: The Spirit
Eva Mendes
Als: Sand Seref
Frank Miller
Als: Leibowitz
Jaime King
Als: Lorelei Rox
Dan Gerrity
Als: Det. Sussman
Tags: vrouwen, vrouw, misdaad, politieagent, verfilming, redden, spirit, octopus, miller, sand, vermoorden, frank miller, samuel l. jackson, vader, gabriel macht, bestrijden, rondingen, stad