The Tall Man

The Tall Man (2012)

Fear Takes a New Shape

[5,9 / 10]

The Tall Man (2012)

Recensies van The Tall Man

5,9 36.521 stemmen
2,9 671 stemmen

The Tall Man kijken

Streamen € 9,99 per maand
Dvd -

The Tall Man TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Tall Man

The Tall Man SYNOPSIS

The Tall Man is een Amerikaanse, Canadese en Franse thriller uit het jaar 2012. Deze productie werd geregisseerd door Pascal Laugier. De hoofrollen worden vertolkt door Jessica Biel, Stephen McHattie en William B. Davis.

Het decor van deze film is Cold Rock, gelegen in de Verenigde Staten. Door de jaren heen zijn er kinderen verdwenen zonder ook maar een aanwijzing of getuige. Bijgelovige inwoners praten over 'de lange man', een legendarische, mysterieuze figuur die kinderen meeneemt die vervolgens nooit meer gezien worden. Julia Denning, een verpleegster in Cold Rock, gelooft niet in die legende. Totdat ze op een nacht wakker wordt met een griezelig gevoel. Wanneer ze naar de slaapkamer van haar zoon gaat, ontdekt ze dat hij verdwenen is.

ACTEURS IN The Tall Man

Tags: verenigde staten, productie, thriller, griezelig, verpleegster, legende, kinderen, slaapkamer, inwoners, cold, jessica biel, stephen mchattie, figuur, nacht, zoon

The Tall Man NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.