The Transporter Refueled

The Transporter Refueled (2015)

Nothing is Impossible

[5,2 / 10]

The Transporter Refueled (2015)

The Transporter Refueled gratis kijken

Transporter: Refueled In de criminele onderwereld van Frankrijk staat Frank Martin bekend als De Transporter: de beste chauffeur en huurling die je kan krijgen. Hij houdt zich aan drie eenvoudige regels: geen namen, geen vragen en geen onderhandelingen. Maar dan ontmoet hij de mysterieuze femme fatale Anna, die de leiding heeft over een groep overvallers. Niets houdt Anna tegen om een groep meedogenloze Russische mensenhandelaren te stoppen.
Uitzending :

Recensies van The Transporter Refueled

5,2 38.782 stemmen
2,6 302 stemmen

The Transporter Refueled kijken

SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 6,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 9,99
Bluray € 12,99

The Transporter Refueled NIEUWS

The Transporter Refueled TRAILER

The Transporter Refueled SYNOPSIS

The Transporter Refueled is een Frans en Chinese actiefilm uit het jaar 2015, geregisseerd door Camille Delamarre. Het is de vierde film uit de Transporter franchise en de eerste film voorzien van een splinternieuwe cast waarin de hoofdrol van Frank Martin wordt vertolkt door Ed Skrein. In de eerste drie delen was die rol voor Jason Statham.

Frank Martin is de allerbeste chauffeur die er is. In deze film The Transporter Refueled is de inzet nog groter en de technologie nog beter, maar blijven de drie belangrijkste regels bestaan: wijzig nooit de overeenkomst, vermeld geen namen en maak het pakket nooit open. Wanneer Frank wordt ingehuurd door de verleidelijke en mysterieuze Anna en haar drie sidekicks, ontdekt hij al snel dat hij erin geluisd wordt. Ze hebben zijn vader ontvoerd om zijn hulp af te dwingen bij het uitschakelen van een groep meedogenloze Russische mensenhandelaars. Gevoed door woede en wraak zal Frank alle regels moeten breken om zijn vader te redden.

ACTEURS IN The Transporter Refueled

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen