The Wolverine (2013)

The fight of his life will be for his own

[6.7 / 10]

The Wolverine (2013)

Recensies van The Wolverine

6.7 471.586 stemmen

The Wolverine kijken

SD Kopen € 10.99
HD Kopen € 10.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
Huren -
SD Kopen € 6.99
HD Kopen € 8.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
HD Kopen € 9.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99

The Wolverine NIEUWS

The Wolverine TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Wolverine

The Wolverine SYNOPSIS

The Wolverine is een Amerikaanse actie- en sciencefictionfilm, gebaseerd op het personage Wolverine van Marvel Comics. Het is de zesde film in de X-Men-filmserie, en de tweede solofilm rondom het personage Wolverine. Deze productie is geregisseerd door James Mangold (bekend van de film 'Logan'). De rol van Wolverine wordt wederom vertolkt door Hugh Jackman.

Wolverine reist naar het hedendaagse Japan, om daar een oude kennis te bezoeken. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

Hugh Jackman kroop voor deze actiefilm voor de zesde keer in de huid van de X-Men mutant Wolverine en hield zich daarvoor maandenlang aan een streng trainingsschema. Chronologisch speelt de film na 'X-Men: The Last Stand'.

ACTEURS IN The Wolverine

The Wolverine VIDEOS