The Wrestler

The Wrestler (2008)

Love. Pain. Glory.

[7,9 / 10]

The Wrestler (2008)

Recensies van The Wrestler

7,9 277.666 stemmen
3,7 2.696 stemmen

The Wrestler kijken

Dvd -

The Wrestler TRAILER

Bekijk hier de trailer van The Wrestler

The Wrestler SYNOPSIS

Eind jaren '80 was Randy 'The Ram' Robinson een succesvol professioneel worstelaar. Nu, twintig jaar later, teert hij nog steeds op zijn succes van vroeger door shows te geven voor een handvol fanatieke fans.

Vervreemd van zijn dochter en niet in staat om een echte relatie te behouden, leeft Randy voor de adrenaline van zijn shows en de adoratie van zijn fans. Na een zware hartaanval moet Randy stoppen met worstelen.

Dit dwingt hem om zijn leven te evalueren. Hij probeert de relatie met zijn dochter nieuw leven in te blazen en een opbloeiende romance met stripper Cassidy een serieuze kans te geven.

Dit weegt uiteindelijk niet op tegen de allure van het leven in de ring, waardoor Randy zich, tegen beter weten in, nog één keer voorbereidt om een grote finale te worstelen.

ACTEURS IN The Wrestler

Tags: worstelen, finale, ring, hartaanval, succesvol, dochter, jaren 80, relatie, robinson, worstelaar, fans, the wrestler, cassidy, nieuw leven

The Wrestler NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.